Estimata in acest an la 35 milioane de euro, piata pietrei a cunoscut un boom in ultimii patru-cinci ani, ritmul de crestere fiind impus de dezvoltarea pietei rezidentiale, a explicat Andrei Arghirescu, Managing Director al Venus Stones, companie care isi propune pentru anul 2009 o cifra de afaceri de 10 milioane de euro
Infiintata in urma cu sapte ani sub deviza „A respecta pur si simplu piatra”, Venus Stones are ca obiect de activitate importul, productia si distributia de piatra, avand o cota de piata de 20%.

„Bazele companiei au fost puse de catre actionarul principal, Valer Rusu, acum sapte ani, iar primul sediu logistic a fost in Otopeni, pe o suprafata de 3.000 de metri patrati. Ulterior, depozitul logistic a fost mutat in Chitila, unde ocupa in prezent 10.000 de metri patrati si planuim sa il extindem cu alti 10.000”, ne-a declarat Andrei Arghirescu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.