Fondul de investitii Romanian Property Fund Development (RPF) a achizitionat doua terenuri in Capitala, in zonele Parcul Carol si Dristor, cu o suprafata totala de 10.000 metri patrati, in vederea dezvoltarii unor proiecte imobiliare, au declarat reprezentantii companiei
"Am achizitionat deja niste terenuri in zonele Dristor si Parcul Carol din Capitala, cu o suprafata totala de 10.000 metri patrati in vederea construirii unor noi proiecte imobiliare. Aceste proiecte fac parte din suma de 100 milioane euro pe care am anuntat ca o vom investi in Romania in urmatorii trei ani", au declarat reprezentantii RPF, prezenti la a VI-a editie a Targului International de Apartamente Condominium, potrivit NewsIn.

RPF Development este si dezvoltatorul proiectului rezidential Vitan Residence din Capitala, care a necesitat investitii de circa 30 milioane de euro. Proiectul cuprinde trei imobile, respectiv 187 de apartamente cu o suprafata totala de 20.476 metri patrati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.