Rimobi, divizia de Real Estate a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, isi mentine planurile de a livra cate un proiect in fiecare an, chiar daca in ultima perioada piata imobiliara si-a incetinit ritmul

In prezent, divizia de Real Estate a RTC are in dezvoltare proiectul Theresianum, amplasat in cartierul Terezian din Sibiu si se afla in stadiul de alegere a constructorului pentru urmatorul proiect, din Bucuresti, unde lucrarile de constructie vor incepe in acest an.

"RTC isi pastreaza planurile pentru divizia de Real Estate in urmatorii trei ani. Vom livra proiectul Theresianum din Sibiu in anul 2009, va urma apoi proiectul rezidential din zona Fizicienilor si vom continua cu cladirea de birouri din Bucurestii Noi, urmand ca dupa aceste proiecte sa continuam investitiile in Sibiu", a declarat Mariana Radu, CEO Rimobi.

Theresianum cuprinde120 de apartamente ce vor fi livrate in octombrie 2009 si a necesitat investitii de sapte milioane de euro. Proiectul din strada Fizicenilor va avea 135 de apartamente va fi dezvoltat pe 15 etaje supraterane, dintre care unul va deservi spatiul tehnic si 3 niveluri subterane, investitia fiind estimata la 16 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.