Dezvoltatorul proiectului Era Shopping Park din Iasi, Omilos Group, are in plan construirea unui nou centru comercial in provincie, investitie de 40 milioane de euro, dar si alte proiecte de retail, inclusiv in Chisinau, a declarat Nicolae Danciu, directorul general al companiei

Potrivit reprezentantilor Omilos Group, terenul unde urmeaza a fi construit un centru comercial cu doua ancore, una pe segmentul food si alta pe segmentul non-food este detinut de unul din actionarii companiei.

Suprafata construita a proiectului de retail se va ridica la 32.000 mp, iar cea inchiriabila la 23.000-24.000 mp.

"In afara de proiectele din Iasi si Oradea avem in plan si alte investitii. Cele mai avansate, doua-trei la numar, vor fi realizate atat in Romania, cat si in alte zone din regiune. Nu putem da momentan detalii despre amplasamentul unde vom ridica acest proiect hibrid, cu doua ancore, din Romania, dar vom investi circa 40 milioane de euro. In prezent asteptam sa primim autorizatia de constructie", a spus Danciu, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.