Obiectele decorative sunt elementele ce desavarsesc orice stil de amenajare iar in cazul unui interior Zen acestea unifica aspectul de ansamblu. Pentru a fi in armonie cu imaginea unei gradini de meditatie ar trebui sa alegi obiecte decorative pasnice si senine cu un aer minimalist.

Stilul de amenajare Zen va straluci intr-adevar in momentul in care vei alege tablouri, decoratiuni si perne ce se completeaza reciproc.

Expunerea corecta a tablourilor este esentiala pentru o imagine reusita. Majoritatea oamenilor isi suspenda tablourile aliniate in functie de linia de baza sau de cea superioara, insa metoda potrivita este alinierea in functie de centrul imaginii. Daca doresti sa expui grupuri de tablouri este indicat sa realizezi cateva compozitii pe jos inainte de a le suspenda, pentru a vedea care combinatie este cea mai potrivita. Pentru a se potrivi cu tema de ansamblu poti avea in vedere expunerea unor picturi in acuarela.

Gasirea obiectelor decorative potrivite pentru incaperea ta poate fi un demers foarte placut. Pentru a oferi o nota de interes decorului Zen trebuie sa ai in vedere un ambient pasnic si senin. Dispunerea unei fantani arteziene pe o masuta de dimensiuni joase sau a unui bambus intr-un vas de sticla cu un design simplu, constituie alegeri foarte potrivite. Pentru a desavarsi un interior in stil Zen, aranjamentele de tip Ikebana nu trebuie sa lipseasca. Poti sa adaugi si un pic din stilul tau personal prin achizitionarea unor accesorii ce vor reflecta personalitatea ta. Contrar acceptiei generale, nu trebuie sa dispui de o suma considerabila pentru obiecte decorative de mare efect. In magazinele de specialitate se gasesc numeroase piese accesibile la pret.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.