Chiar daca politicienii ne linistesc, asigurandu-ne ca Romania nu va fi afectata de criza economica internationala, oamenii de afaceri ii contrazic
„Criza internationala va afecta si economia romaneasca, mai ales domeniile cu grad ridicat de indatorare, cele mai expuse fiind sectorul constructiilor si al dezvoltarilor imobiliare”, considera Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR). Acesta se declara ingrijorat de lipsa bugetului pentru 2009, in contextul in care banii devin extrem de scumpi si activele se ieftinesc.

Sectoarele care vor suferi cel mai mult in perioada urmatoare sunt cele care s-au indatorat, in principal domeniul imobiliar. Chiar daca specialistii sustin ca anul viitor criza economica va lovi puternic in sectorul imobiliar, dezvoltatorii se confrunta deja cu mai multe probleme, cele mai grave fiind legate de scumpirea materiilor prime, a costului cu forta de munca si, mai nou, a creditelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.