Dezvoltatorul Hercesa Romania a lansat in cadrul Targului National Imobiliar un nou proiect imobiliar in Bucuresti, Estellas Residencias, ce va avea 800 de apartamente si va fi amplasat vizavi de Carrefour Orhideea

Hercesa lanseaza un proiect imobiliar de 800 de apartamente in Bucuresti Estellas Residencias va fi livrat in patru faze si face parte dintr-un proiect integrat cu 18.000 mp de birouri si 9.000 mp de spatii comerciale.

Ansamblul va fi dotat cu terenuri de sport, piscina, spatii verzi si o piateta. In prima faza se vor livra 102 apartamente intr-un bloc de 17 etaje, iar in fazele urmatoare vor fi puse in vanzare alte patru blocuri cu 700 de apartamente. Complexul va avea aproximativ 800 locuri de parcare subterane, urmand ca in prima faza sa se dea in folosinta 102.

Hercesa a lansat si un sistem de plata: Sistemul Cinco - 10% la semnarea precontractului, 7% din valoarea contractata se vor plati in rate lunare egale timp de doi ani, urmand ca inca 8% sa fie platiti ca o rata finala, iar la predarea apartamentului se vor plati restul de 75% din valoarea contractata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.