Criza actuala din SUA are efecte tot mai importante asupra economiei mondiale. Bursele cad una cate una, insa viata merge mai departe

Chiar daca economia mondiala pare sa fie in pragul recesiunii, nevoia si implicit cererea de case si apartamente inca exista la noi in tara. Pentru cei care doresc sa cumpere o casa sau un apartament, MoneyBox a contactat specialisti in domeniu.

Achizitionarea unei locuinte pe timp de criza A venit momentul ca efectele crizei subprime din Statele Unite ale Americii (SUA) sa se faca simtite. Daca pana acum cerusera ajutorul FED (Federal Reserve of America) si Bank of America, institutiile financiare AIG, Merril Lynch, la sfarsitul saptamanii trecute compania Lehman Brothers si-a anuntat falimentul.

Consecintele nu au intarziat sa apara si astfel marile burse de pe glob au inregistrat scaderi masive la inceputul acestei saptamani. Si cel mai afectat a fost indicele bursei din Moscova, care a scazut marti cu 16%.

Si bursa autohtona a inregistrat scaderi, investitorii straini preferand sa vanda titlurile detinute si sa-si inchida pozitile.


Despre autor:

Sursa: Moneybox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.