Compania de constructii Apolodor intentioneaza sa dezvolte un proiect imobiliar in zona Mihai Bravu din Capitala, iar investitia totala se va ridica la peste 80 milioane de euro, a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu

Potrivit reprezentantilor companiei, proiectul va fi adresat familiilor tinere cu venituri medii. Complexul rezidential va purta numele de "Amfiteatru" si va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 15.000 mp.

"Este un proiect indraznet deoarece reprezinta primul ansamblu dintr-o zona centrala a Bucurestiului care se adreseaza persoanelor cu venituri medii. Piata practic ne-a impins sa facem pasul acesta. Apolodor va fi dezvoltatorul si constructorul acestui proiect, ceea ce ne va permite o reducere substantiala a costurilor", a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu.

Proiectul "Amfiteatru" va fi format din apartamente cu doua camere, cu o suprafata construita de 70 mp. Primele doua etaje ale complexului vor fi ocupate de spatii comerciale utile: farmacie, minimarket, after school, coafor, in timp ce la ultimul nivel se vor gasi duplexuri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.