Comisia locala Bucuresti pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor functioneaza, incepand de joi, in locul subcomisiilor de sector, care indeplineau pana in prezent aceasta functie, a anuntat Prefectura Capitalei.

Comisia locala Bucuresti a fost infiintata de prefectul Capitalei, Ion Tincu, si are ca scop eficientizarea si accelerarea activitatilor de aplicare a Legilor fondului funciar, pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.

Presedinte al comisiei va fi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Acesta urmeaza sa propuna, in termen de 15 zile, componenta comisiei.

Subcomisiile de sector, care se ocupau, pana acum, de stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor, vor preda noii comisii, in termen de 30 de zile, toate cererile cetatenilor, documentatia aferenta si arhiva existenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.