Retailerul Girexim Universal va investi aproximativ 100 milioane de euro in dezvoltarea unui centru comercial din Pitesti, Allegria Mall, amplasat pe bulevardul Nicolae Balcescu, in nord-estul orasului.

„Am cumparat terenul in anul 2005, pentru circa doua milioane de euro, iar in dezvoltarea mall-ului planuim sa investim in jur de 100 milioane de euro. Lucrarile de constructie au inceput de curand si vom livra proiectul la sfarsitul anului viitor”, a declarat, pentru Wall-Street, Gheorghe Vasii, presedintele Girexim Universal.

Principala ancora a Allegria Mall va fi hypermarketul Cora, cu o suprafata de 16.000 mp, iar agentul exclusiv la inchiriere este compania de consultanta imobiliara CBRE Eurisko. Pe langa hypermarket, la parter vor mai fi spatii cu electrocasnice (1.500mp), servicii (banci, optica, farmacie, gsm, spalatorie, show-room auto) si fashion.

Mai multe detalii despre Allegria Mall gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.