Ion Tincu, Prefectului Municipiului Bucuresti, a contestat in Instanta Certificatul de Urbanism emis de Primaria Sectorului 3 privind terenul pe care va fi dezvoltat Parklake Plaza, cel mai mare mall din Romania, a anuntat unul dintre dezvoltatorii proiectului, Caelum Development

Motivul invocat de Ion Tincu a fost ca Planul Urbanistic Zonal (PUZ) ar fi "expirat" atunci cand au fost eliberate Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) si Certificatul de Urbanism ce afecteaza terenul.

Parklake Plaza urmeaza a fi inaugurat in aprilie 2011 si va fi situat zona de est a Capitalei, in apropiere de Parcul IOR-Titan, fiind dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development.

"Orice incercari de a schimba peste noapte parametrii urbanistici ai terenului si ai zonei sunt de natura a ne aduce prejudicii financiare considerabile si nu fac decat sa se constituie in precedente abuzive fata de investitorii de buna credinta ce aleg sa dezvolte proiecte reale in Romania, tara membra a Uniunii Europene", se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre decizia municipalitatii gasiti aici.

ParkLake Plaza, cel mai mare mall din tara, pe jumatate contractat

Sonae Sierra si Caelum Development construiesc cel mai mare mall din tara

Proiectul rezidential ParkLake, redus la jumatate


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.