Companiile Caterata si Profit Building Industries au format un joint-venture si dezvolta in nordul Bucurestiului un proiect rezidential cu 156 de apartamente, Odyssea Residential, ce va fi livrat la mijlocul anului 2010.
Odyssea Residential este amplasat in apropiere de Padurea Baneasa si de Lacul Grivita, avand o suprafata construita de 19.475 mp. Proiectul va cuprinde sase blocuri cu cinci etaje, insumand 156 de apartamente care vizeaza segmentul medium-high de consumatori. Agentul de vanzare exclusiv a fost desemnat compania de consultanta imobiliara Regatta, iar pretul mediu pe metru patrat este de 1.500 euro plus TVA.

Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman, si Adrian Ciurtin, Partener Coordonator al casei de avocatura Ciurtin, Brasoveanu &Partners sunt primii cumparatori ai apartamentelor din Odyssea Residential.

Proiectul este construit de Danya Cebus si finantat de catre Alpha Bank. Dintre cele 156 de apartamente, sapte sunt de tip penthouse, iar restul au doua, trei sau patru camere, suprafetele variind intre 81 si 261 mp. Odyssea Residential va include si 179 locuri de parcare, dintre care 168 subterane si 11 supraterane.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.