Dezvoltatotul imobiliar de origine austriaca UBM Development a inaugurat prima faza a Parcului Logistic Chitila, proiect in valoare totala de aproximativ 30 milioane de euro si care insumeaza o suprafata totala de 45.000 mp cu spatii industriale si de birouri, a anuntat compania.
Potrivit reprezentantilor companiei, primul centru logistic si de industrie usoara din Romania al UBM, Chitila Logistic Parc (CLP), este localizat in nord-vestul Soselei de Centura a Bucurestiului, fiind aproape atat de DN1A cat si de autostrada Bucuresti – Pitesti.

Proiectul este dezvoltat in parteneriat cu firma romaneasca de real estate Metropola Imobiliar, iar prima faza din dezvoltarea parcului, insumand 16.000 mp, a fost deja inchiriata 100% si produce un venit anual de aproximativ un milion de euro. Printre chiriasi se numara companii atat cu capital strain, precum Schenker, cat si cu capital romanesc, precum RTC si Montero. Faza a doua, care va totaliza 25.000 mp, este deja in constructie din luna iunie a acestui an si este in proportie de 50% inchiriata. Suprafata ramasa disponibila va fi livrata in al doilea trimestru al anului 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.