Pelican Com, dezvoltatorul complexului Atlantis Residence, negociaza achizitia unui teren de doua hectare in zona Pipera, tranzactie de circa 40 milioane de euro, unde are in plan dezvoltarea unui ansamblu rezidential cu 400-450 de apartamente.

"In momentul de fata, ne aflam inca in negocieri pentru achizitia unui teren de doua hectare in zona Pipera. Avem de gand sa ridicam aici un ansamblu rezidential cu 400-450 de apartamente, investitia pentru construirea locuintelor fiind de 35 milioane de euro", a declarat directorul de vanzari al ansamblului Atlantis Residence, Kutsal Durace, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, pretul terenul din zona se ridica la circa 2.000 euro/mp, ceea ce ar duce la o tranzactie de aproape 40 milioane de euro. In paralel, compania va construi pe un teren din apropierea complexului Atlantis Residence, aflat deja in proprietate, un bloc cu 45 de garsoniere si apartamente de doua camere, plus doua penthouse-uri, investitia fiind de circa trei milioane de euro.

Detalii despre proiectele dezvoltate de Pelican Com gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.