Aproximativ 15 cladiri de peste 10 etaje vor fi construite in zonele Aviatiei, Floreasca si Pipera, din sectoarele 1 si 2 ale Capitalei.
Unul dintre cele mai complexe proiecte imobiliare este Floreasca City Center. Dezvoltat de Raiffeisen Evolution, proiectul presupune un ansamblu multifunctional cu doua cladiri, un mall, o aripa de birouri, inalta de 11 etaje, precum si un Sky Tower, inalt de 37 de etaje. Cladirile vor fi ridicate pe strada Floreasca numarul 246B, lucrarile avand ca termen de finalizare 1 aprilie 2011.

Firma Ana Holding, detinuta de omul de afaceri George Copos, va incepe anul viitor constructia unui zgarie-nori pe Bulevardul Expozitiei, in zona complexului Agronomie. "Am obtinut toate autorizatiile si ne pregatim sa demaram lucrarile. Ana Tower va avea 28 etaje, adica 120 de metri inaltime", a precizat Dragos Negoita, director PR si Comunicare in cadrul Ana Holding.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.