Patronii firmei timisorene Radisson vor sa-si extinda "afacerile" in Capitala dupa ce au inselat zeci de persoane din orasul de pe Bega.

In 2005, cei doi actionari, Ciprian Nistor si Andrei Nadasdi, au incasat peste 1,4 milioane de euro de la 39 de timisoreni, promitandu-le apartamente "la cheie" in 2007. Locuintele nu sunt gata nici astazi.

In schimb, pe numele celor doi sunt inregistrate mai multe plangeri penale. Surse judiciare din cadrul DNA Timis sustin ca Nistor si Nadasdi au fost "acoperiti" de seful Directiei Finantelor Publice Timisoara, Dumitru Popovici, si de catre seful Garzii Financiare, Ioan Olari.

Ciprian Nistor si Andrei Nadasdi au infiintat recent, la Bucuresti, o noua firma: Flat Invest, cu sediul in Calea Vitan nr. 39, sector 3. Pe pagina de internet www.flatinvest.ro este anuntata scoaterea la vanzare a unor apartamente care costa "numai 69.000 de euro", intr-un bloc care urmeaza sa fie construit.

Patronii unei firme imobiliare care au inselat zeci de timisoreni pun la cale o noua „afacere"

Actionarii firmei Radisson, Ciprian Nistor si Andrei Nadasdi, au legaturi suspecte cu seful Directiei Finantelor Publice Timisoara, Dimitru Popovici, si cu seful Garzii Financiare, Ioan Olari.

Ciprian Nistor si Andrei Nadasdi sunt acuzati ca au pus la cale o escrocherie imobiliara. Ei au incasat 1,4 milioane de euro de la 39 de timisoreni pentru constructia unor apartamente.

Apoi au gajat terenurile pe care promiteau ca fac blocuri pentru imprumuturi si au achizitio¬nat materiale de constructie folosind cecuri fara acoperire. Pana la urma nu a fost construita nicio locuinta. In momentul de fata, grupul Radisson din Timisoara este asaltat de creditori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.