Pretul mediu al garsonierelor a scazut cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel al apartamentelor cu doua camere cu peste 7% , iar cel al apartamentelor cu trei camere cu aproape 8%, potrivit monitorizarii anunturiparticulari.ro. Apartamentelor cu patru camere reprezinta singurul segment care a inregistrat cresteri, preturile urcand cu 5% fata de anul trecut.

"De la inceputul acestui an, preturile apartamentelor vechi au scazut in medie cu pana la 8%. Estimam ca, pana la sfarsitul anului, preturile vor continua sa scada in acelasi ritm, fapt ce marcheaza o normalizare a pietei apartamentelor vechi din Bucuresti", a declarat Silvia Vilceanu, General Manager anunturiparticulari.ro.

In 2008, numarul ofertelor a crescut cu aproape 35% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost scoase la vanzare aproape 20.000 de apartamente. Potrivit datelor anunturiparticulari.ro, au fost scoase la vanzare 26.886 de apartamente de la inceputul anului.

Mai multe detalii despre preturile apartamentelor cu patru camere gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.