Dezvoltatorul Raiffeisen evolution project development GmbH a castigat licitatia pentru achizitia unui teren de unsprezece hectare de la grupul petrolier romanesc Petrom, in schimbul sumei de 90 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare achizitie de terenuri din istoria Romaniei, a anuntat casa de avocatura Wolf Theiss, care a consiliat grupul Raiffeiesen.
Petrom detinea la Straulesti un teren de 193.000 metri patrati, dintre care 110.000 mp au fost vanduti catre Raiffeisen evolution pentru proiectul Straulesti Evolution, care va cuprinde spatii de birouri, locuinte si un hotel, lucrarile urmand sa inceapa in august 2009.

"Noi am intrat in cursa relativ tarziu, dupa ce aceasta decizie a fost adoptata de Board-ul Director al Raiffeisen Evolution Viena. Competitia a fost una acerba, fiind implicate nume redutabile din business-ul nostru. In luna decembrie 2007 am fost desemnati castigatori ai licitatiei, iar precontractul a fost semnat in partea a doua a lunii decembrie 2007", a declarat, pentru Wall-Street, Monica Barcutean, Managing Director Raiffeisen evolution Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.