Daca iti plac stilurile modernizate ale trecutului este foarte posibil ca si stilul de amenajare postmodern sa fie pe gustul tau. Acest stil contemporan tinde sa evite minimalismul in favoarea unor suprafete decorative

La ce se refera stilul postmodern in amenajarile interioare?

Incepand cu anii ’60 si continuandu-se pana in zilele noastre, miscarea postmoderna s-a constituit ca un raspuns oferit stilului modern. Aceasta miscare a aparut in Statele Unite ale Americii si mai apoi s-a raspandit in intreaga lume.

Designerii postmodernisti tind sa respinga folosirea functionala si minimala a materialelor si lipsa de ornamente specifice stilului modern. Cautand sa se elibereze de reguli restrictive, postmodernistii plaseaza forma deasupra functiunii de cate ori considera ca e nevoie.

Nu iti este inca foarte clar prin ce se defineste postmodernismul, citeste articolul integral, aici, si inlatura orice confuzie!


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.