Proprietarii de apartamente destinate inchirierii spera sa obtina un pret bun de la studentii care isi cauta locuinte pentru noul an universitar

Apartamentele destinate inchirierii din orasele-centre universitare sunt din ce in ce mai cautate. Tinerii care vin sa-si desavarseasca studiile sunt asteptati ca painea calda de proprietarii de locuinte, care au acum un motiv in plus sa nu micsoreze chiriile.

Chiar si in conditiile unei cresteri a numarului de oferte, chiriile percepute de proprietari nu au suferit modificari in ultima luna. In orasele-centre universitare, chiriile nu au scazut, pentru ca si cererea este mare in acest moment.

„In Cluj este o continua presiune din partea studentilor, al caror numar este estimat la 100.000 anul acesta. 15% din acestia au loc asigurat in camine si in jur de 20.000 sunt clujeni. Daca scadem acest numar din total, tot raman aproximativ 65.000 de studenti fara cazare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.