Arco Invest, filiala din Bulgaria a companiei imobiliare estoniene Arco Vara, a semnat un acord de imprumut pentru 15,5 milioane euro, cu scopul de refinantare, din cauza datoriilor contractate pentru construirea proiectului mixt Boulevard Residence din centrul Sofiei, potrivit propertywise, citat de NewsIn
Se asteapta ca proiectul sa fie finalizat in toamna anului 2009. Investitia totala este de peste 20 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorilor. Noul imprumut al companiei a fost contractat de la Piraeus Bank Bulgaria.

Boulevard Residence este cel de-al doilea proiect al companiei Arco Invest din capitala Bulgariei, va avea o suprafata construita de 24.700 mp si va include 12.000 mp de spatii rezidentiale, 6.100 mp spatiu comercial si doua nivele subterane. Dezvoltatorul estonian Arco Vara a achizitionat terenul din Sofia inca din vara anului trecut.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.