ProLogis (NYSE: PLD), cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat numirea lui Marek Mϋller in functia de Leasing Manager pentru Republica Ceha si Slovacia

Nou manager regional la ProLogis Din aceasta pozitie, Marek Mϋller va sprijini si coordona activitatile ProLogis de inchiriere in Slovacia si Republica Ceha, in special in Regiunea Moravia, acolo unde ProLogis dezvolta ProLogis Park Ostrava, un centru de distributie de 98,000 mp.

“Sunt incantat sa ii urez bun venit lui Marek in echipa noastra. Piata regionala de distributie din Moravia este intr-o continua dezvoltare si sunt increzator ca experienta lui Marek din sectorul proprietatilor industriale va contribui la succesul activitatilor noastre de inchiriere din aceasta zona.” a declarat Jakub Pelikán, Vice Presedinte ProLogis pentru Republica Ceha si Slovacia.

Marek se alatura companiei ProLogis dupa ce a detinut pozitia de Industrial Broker in cadrul Colliers International, unde a fost responsabil de activitatile de inchiriere si marketing, castigarea de noi clienti, identificarea unor noi oportunitati de afaceri in domeniul industrial, precum si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti. Inainte de aceasta, Marek a lucrat ca Sales Executive pentru compania Marcus Evans. Marek a absolvit Facultatea de Educatie din cadrul Universitatii din Ostrava.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.