Numarul mare de case construite in ultimii ani a facut sa creasca cererea pentru materiale destinate amenajarii curtii
Tot mai multi proprietari opteaza pentru amenajarea curtii cu pavele, in vreme ce varianta betonarii este considerata scumpa si nefunctionala. „Amenajarile moderne prevad montarea de pavele in locul variantei cu ciment, pentru ca pavelele arata mult mai bine“, ne-a spus Adrian Iovescu, designer in cadrul firmei Accent Design. Pavelele sunt indicate pentru pavarea de alei, curti interioare, terase, parcaje, trotuare cu trafic pietonal intens si mediu. In functie de grosime, pavelele suporta greutati de pana la 10 tone.

Cererea pentru pavele este in crestere chiar daca preturile sunt cu peste 20% mai mari. „Comparativ cu perioada similara a anului trecut pavelele s-au scumpit cu 20-30% din cauza cresterii pretului la ciment, care este materia principala pentru fabricarea pavelelor“, ne-a spus Nicu Stan, administratorul firmei Serpocom SRL.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.