Preturile cerute de proprietarii locuintelor vechi din Capitala au inregistrat in ultimele sase luni ale acestui an scaderi cuprinse intre 8% la apartamentele cu doua camere din zona Rahova si 29,6% la garsonierele din zona Constantin Brancoveanu, potrivit datelor statistice ale site-ului imobiliar anuntul.ro
In zona Berceni, o zona situata la o distanta relativ mai mare fata de centrul orasului si cu o infrastructura precara, cea mai mare scadere a pretului cerut s-a inregistrat la garsoniere, unde proprietarii au mai lasat din pret cu pana la 13,7%.

Astfel, daca acum o jumatate de an o garsoniera avea un pret mediu de 70.000 de euro, proprietarii cer acum in jur de 60.000 de euro. O scadere semnificativa s-a inregistrat si in cazul garsonierelor din zonele Rahova si Titan, de 19,1%, respectiv 19,5%. Cea mai semnificativa diferenta dintre preturile cerute acum sase luni si cele de acum dintre zonele studiate a fost cea la garsonierele din zona Constantin Brancoveanu, unde acum sase luni se cerea un pret mediu de 75. 871 de euro, fata de numai circa 53.000 de euro in acest moment.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.