Compania Barak International va investi 40 milioane de euro intr-un proiect rezidential mixt care va cuprinde 300 de unitati locative, 300 mp de spatii comerciale si un complex de agrement cu gradinita, locuri de joaca pentru copii, piscina si spa, a anuntat compania imobiliara EuroMetropola

Barak Residence va fi construit pe un teren recent achizitionat pe malul lacului Buftea, in suprafata de 37.000 mp, pentru care dezvoltatorul a platit doua milioane euro.

Proiectul totalizeaza 50.000 mp construiti si va cuprinde cel putin 300 de unitati locative, dar si spatii comerciale si un complex de agrement. Lucrarile vor demara in luna ianuarie 2009 si se vor finaliza in 2011, valoarea totala a investitiei fiind estimata la 40 milioane euro.

Potrivit dezvoltatorului imobiliar, in prima linie dinspre lacul Buftea vor fi amplasate sase locuinte individuale compuse din parter si un etaj (150- 200 mp construiti), cu cate 300-800 mp de teren, fiind urmate progresiv de vile tip duplex si de imobile cu 2 pana la 5 etaje, aceastea din urma oferind apartamente cu 2, 3 si 4 camere (80-140 mp construiti).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.