Slatina Plaza va avea o suprafata totala construita de 44.000 mp si va include o parcare de 500 de locuri, pe 4 niveluri. Suprafata inchiriabila de 17.000 mp va fi dispusa pe doua niveluri si va aduce la un loc pentru cei 80.000 de locuitori ai Slatinei, dar si pentru cei din orasele invecinate: un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de moda, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.

In prezent, Plaza Centers a depus actele la comisia locala de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a incepe lucrarile.

“Slatina este capitala de judet si un oras puternic industrializat, care necesita in acest moment si locuri de petrecere a timpului liber. Vom investi aproximativ 40 de milioane de euro in singurul mall din judetul Olt, pentru a raspunde nevoilor locuitorilor judetului, care nu au in acest moment un loc de distractie si cumparaturi la cele mai inalte standarde din Europa. Estimam ca vom inaugura mall-ul la finalul anului urmator”, a declarat Luc Ronsmans, Country Manager Plaza Centers Romania.