Indicele de pret pentru locuintele din Capitala realizat de compania imobiliara Colliers, BREI (Bucharest Real Estate Index), a inregistrat o crestere de doar 10 unitati, adica sub 1%. Conform realizatorilor indicelui, luna iulie incheie un trimestru in care preturile pe piata rezidentiala din Bucuresti aproape ca bat pasul pe loc, evoluand de la 1.843 euro/metru patrat in luna mai la 1.844 euro/mp in iulie. „Asistam la a treia luna de stagnare efectiva pe segmentul apartamentelor noi
In luna iulie, ca si in lunile iunie si mai, BREI-Nou inregistreaza o valoare de 1.909 euro/mp“, se arata in raport. Aceasta stabilitate a preturilor apartamentelor noi se datoreaza si promotiilor lansate de dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale, cum ar fi locuri de parcare gratuite sau discounturi.

Situatia pe piata apartamentelor vechi este mai ciudata, cu diferente mari intre sectoarele Capitalei in ceea ce priveste evolutia preturilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.