La nivel global, indicele pietei imobiliare (BREI - Bucharest Real Estate Index) a inregistrat o crestere sub 1%, insa la nivel de sector indicele BREI-Vechi a consemnat fluctuatii ce au variat intre +8% si -6%, iulie fiind a treia luna de stagnare pe segmentul apartamentelor noi, conform analizei lunare realizata de catre Colliers
“In luna iulie, ca si in lunile iunie si mai, BREI-Nou a inregistrat o valoare de 1.909 euro/mp. Aparent, piata apartamentelor noi nu a inregistrat nicio scadere de la inceputul acestui an, insa pentru a revigora vanzarile scazute din timpul verii, dezvoltatorii au lansat oferte promotionale, fie oferind reduceri de pret, fie incluzand locurile de parcare in pretul apartamentului”, se arata in comunicatul companiei.

Potrivit analizei Colliers, in luna iulie, valoarea BREI-Vechi la nivelul Capitalei a inregistrat o crestere de doar 1%. Sectorul 1 a prezentat o crestere de 8%, ajungand la nivelul de 2.250 euro/mp, fata de 2.061 euro/mp cat inregistra in luna mai.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.