Toate posturile de televiziune detinute de catre Grupul ProTV S.A. vor fi scoase, incepand de joi, de pe platforma Dolce detinuta de Romtelecom.

"Romtelecom si ProTV S.A. negociaza de mai multe luni cu privire la continuarea difuzarii celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom. Avand in vedere ca, pana la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, exista o probabilitate ridicata ca, incepand cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom sa fie nevoita sa inceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV Romania si VH"', mentioneaza Romtelecom.

Potrivit sursei citate, in toata aceasta perioada s-a negociat cu buna credinta cu partenerul ProTV S.A si s-au facut "toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clientilor sai pentru a avea un abonament la un pret rezonabil".

In pachetele de programe oferite de catre Romtelecom prin platforma Dolce se aflau urmatoarele posturi tv detinute de catre Grupul ProTV S.A.: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV si Pro TV International.

La jumatatea anului 2011, platforma Dolce avea peste 1,2 milioane de abonati, conform unui interviu Daily Business. Site-ul Dolce nu a apucat sa fie actualizat, deoarece posturile Pro apar in continuare in oferta pachetelor pentru abonati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.