Grupul german a stabilit ca obiectiv pana in 2015 pentru Cosmote si Romtelecom reducerea drastica a cheltuielilor operationale.

Cosmote si Romtelecom, companiile de comunicatii din Romania pe care Deutsche Telekom le controleaza prin intermediul grupului elen OTE, ar putea fuziona pana in anul 2015 pentru a genera o mai mare rentabilitate a capitalului investit, potrivit unui raport prezentat saptamana trecuta la Bonn in cadrul unui eveniment in cadrul caruia grupul si-a prezentat in fata analistilor strategia pentru perioada 2013-2015.

In documentul mentionat, in capitolul dedicat prioritatilor strategice pentru perioada urmatoare, in dreptul Romaniei este mentionata „oportunitatea de a obtine o mai mare eficienta printr-o fuziune, pentru a imbunatati rentabilitatea capitalului investit“.

Raportul nu ofera alte detalii si nici nu precizeaza ca este vorba de companiile Cosmote si Romtelecom, insa exista putine sanse ca documentul sa faca referire la o alta posibila fuziune, scrie zf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.