Vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%.

Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.

Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu cateva zile inainte de Black Friday, ca sa fie loc de „discounturi”, mai apoi, site-uri blocate si comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt in topul criticilor aduse de clienti, scrie evz.ro.

Cele mai multe obiectii au venit din partea clientilor care au „prostul obicei”, pentru comercianti, de a urmari istoricul preturilor. Marile reduceri, de 50 - 60%, anuntate anul trecut, au fost aplicate de regula doar la obiecte ieftine precum mouse, camera web sau la produse ceva mai scumpe, dar cu marci obscure.

O alta experienta au fost discounturile fictive. Arhi a dat in vileag practica, povestind cum a descoperit ca pretul unei masini de spalat de care era interesat era de fapt neschimbat fata de zilele anterioare, desi aparea cu o reducere de 10%.

De la un alt blogger aflam ca unul dintre comercianti ar fi practicat, inainte de ziua de reduceri, scumpiri accelerate la produse, tocmai pentru a avea de unde sa ofere „discount”. Asa se face ca, desi un produs era promovat cu reducere de 10%, era de fapt mai scump decat cu doar cateva zile in urma.

Blocarea site-urilor a fost o problema generala pentru utilizatori, dar si faptul ca stocul de produse „la oferta”, a fost limitat. Asa ca unele comenzi au ramas neonorate. Clientii au ramas fara produse si si-au primit banii inapoi.

Citeste despre masurile pe care le-au luat retailerii pentru a preveni repetarea problemelor de anul trecut pe
wall-street.ro.

Magazine participante la a doua editie Black Friday 2012 si ce ofera ele:

evoMAG
Reduceri cuprinse intre 30 si 70%, incepand cu ora 9 dimineata si pana pe 24 noiembrie, ora 1 noaptea.
Daca anul trecut de BLACK FRIDAY cei de la evoMAG au inregistrat venituri de 4 ori mai mari decat intr-o zi obisnuita, anul acesta reprezentantii se asteapta la venituri de 10 ori mai mari decat intr-o zi obisnuita, scrie gandul.info.

Citeste si:
Profită de cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de Black...
Black Friday 2022. Profită de...

eMag
Reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. Clientii pot beneficia de aceste reduceri incepand cu ora cinci dimineata, cand vor putea achizitiona frigidere, masini de spalat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu pana la 50%.

Altex
Vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice si electrocasnice, a anuntat compania pe site-ul oficial. Altex promite ca nu va avea problema cu stocurile.

PCGarage

Laptopuri, telefoane si tablete la preturi reduse cu pana la 80%.

Brainhost
Reduceri de 50% la 3 dintre pachetele de gazduire web. Oferta este valabila pentru pachetele Silver, Gold si Platinum achizitionate pentru un an si includ trafic lunar nelimitat, IP dedicat precum si spatiu de stocare diferentiat in functie de pachetul achizitionat – 1 GB, 2GB sau 4GB.

Citeste si:
Vacanță la schi în Austria. Sfaturi pentru a alege o stațiune...
Vacanță la schi în Austria....

Koyos.ro
Reprezentantii promot ca reducerile pe data de 23 noiembrie vor urca pana la 80%, capmania de promotii incepe dupa ora 6.00
Din experienta anilor trecuti, reprezentantii magazinului online se asteapta ca tabletele, telefoanele mobile si electrocasnicele sa fie in topul preferintelor clientilor, precum si laptop-urile, componentele PC si televizoarele.

F64.ro
Organizatorii promit reduceri de pana la 50% pentru echipamente din toate gamele.

WatchShop, magazin online cu ceasuri
Reduceri cuprinse intre 30 si 70%, incepand cu data de 23 noiembrie – ora 9 si pana pe data de 24 noiembrie – ora 9.

Elefant.ro (librarie online)
Reduceri de pana la 90% pentru 50.000 de articole incepand cu ora 7 dimineata in ziua de 23 noiembrie.

Turo.ro (Turism)
Site-ul de vacanta va oferi reduceri intre 5 si 65% la mai multe pachete, in functie de hotel, inclusiv pentru Sarbatorile de iarna.
Campania incepe la miezul noptii si va dura 24 de ore.

Citeste si:
Tombolă cu premii pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează
Tombolă cu premii pentru...

Floria.ro
Buchetul zilei la pretul de 49 lei. Livrarea se va face doar in Bucuresti, in perioada 26-30 noiembrie.

ZorileStore.ro (fashion)
Reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60%.
Black Friday 2012 Zorile Store va fi lansat pe 23.11.2012 ora 0:00 si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012 orele 23.59, scrie laptopnews.ro.

FashionUp.ro

Discount unic de 20% la ORICE produs. Reducerea se aplica la peste 30.000 de produse, inclusiv la cele care au deja preturile reduse.

AMA Fashion
Magazinul de haine AMA Fashion va ofer reduceri intre 20 si 50% incepand cu miezul noptii. Sunt vizate produsele din colectia Toamna-Iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.