Programata initial pentru o lansare oficiala pe 29 octombrie, tableta Nexus 10 a celor de la Google a fost prezentata in afara evenimentului din New York din cauza avertizarii meteorologice legata de uraganul Sandy care a lovit coasta de est a Statelor Unite.

Dupa primele imagini si impresii ale jurnalistilor care au avut ocazia sa o testeze, Nexus 10 va fi cu certitudine primul rival adevarat al tabletelor iPad create de Apple, relateaza wall-street.ro.

“Fratele mai mare” al tabletei Nexus 7 - un succes neasteptat pentru Google, nu doar ca incorporeaza o serie de caracteristici de varf, dar are si un pret extrem de competitiv: 399 de dolari, pret de pornire avand in acest moment cel mai bun raport pret/calitate in segmentul tabletelor Android.

Google Nexus 10 va fi disponibila pe pietele din Europa incepand cu 13 noiembrie.

Totodata, Google a prezentat si smartphone-ul Nexus 4, realizat in parteneriat cu LG Electronics, un telefon cu un ecran de 4,7 inch intrand in acest fel in randul varfurilor de gama ale celor mai importanti producatori de profil din lume dupa Samsung Galaxy S3 (4,8 inch) sau HTC One X (4,7 inch).

Citeste mai multe despre noile produse Google pe
wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.