Tableta Surface a Microsoft este probabil groaznica, a afirmat directorul general al Apple, Tim Cook, inainte chiar sa testeze dispozitivul rival al iPad-ului produs de Apple, scrie MEDIAFAX.

Intrebat despre Surface in timpul conferintei cu analistii organizata pentru prezentarea rezultatelor Apple, Cook a descris produsul ca fiind unul confuz.

"Citim ca este un produs confuz, in buna masura compromis. Unul dintre cele mai dificile aspecte cand proiectezi un produs este sa faci alegeri. Asta am facut noi cu iPad, iar experienta pentru utilizator este incredibila", a spus seful Apple.

Microsoft nu prea a reusit acest lucru cu Surface, sugereaza Cook, iar piata va evidentia situatia.

"Ai putea produce o masina care zboara si pluteste, dar nu cred ca va face niciunul dintre cele doua lucruri foarte bine. Oamenii vor privi la iPad si ofertele concurente si cred ca vor concluziona ca iPad este alegerea mai buna", a afirmat el.

Trebuie notat ca directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a avut o abordare similara in privinta iPhone cand acesta a fost prezentat prima data.

"500 de dolari cu abonament! Am spus ca este cel mai scump telefon din lume si nu este atractiv pentru sectorul de business, pentru ca nu are tastatura care sa-l faca util la trimiterea de emailuri", a afirmat Balmer.

Bloomberg: Tableta Surface a Microsoft nu are aplicatii suficiente sa concureze iPad


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.