Grupul sud-coreean Samsung a acuzat in instanta copania Apple pentru incalcarea patentelor in productia iPhone 5, escaladand conflictul global dintre cei doi lideri ai pietei smartphone-urilor.

Samsung a adaugat acuzatia legata de iPhone, lansata in septembrie, pe lista unui proces in derulare legat de patente, potrivit Bloomberg, citeaza stirileprotv.ro.

Procesul se desfasoara in tribunalul federal din San Jose, California. Apple a castigat in august daune de 1 miliard de dolari de la Samsung intr-un caz legat de patente in acelasi tribunal.

"Imediat dupa ce iPhone 5 a fost disponibil pentru vanzare, Samsung a inceput cercetarea produsului", se arata in documentul transmis tribunalului. iPhone 5 incalca doua patente privind standardele in industrie si alte sase referitoare la caracteristici, sustine grupul sud-coreean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.