Samsung a decis sa dea in judecata Apple pentru incalcarea patentelor ce se refera la tehnologia LTE din noul telefon

LTE (long term evolution) se refera la tehnologia folosita pentru transferul de date pe telefoanele mobile, LTE fiind mai avansata decat traditionalul 3G.

Samsung si HTC au lansat amenintari impotriva celor de la Apple cu saptamani in urma zicand ca lansarea unui iPhone cu LTE este un motiv suficient pentru declansarea unui proces, scrie azonmobile.com.

Chiar daca cei de la Samsung au fost mai lenti, HTC deja a inaintat cazul unui judecator de la International Trade Commission din SUA cu scopul de a intarzia lansarea noului smartphone de la Apple, cel putin in Statele Unite, care este programata momentan pentru data de 21 septembrie.

Patentele HTC nu au fost inca declarate ca fiind invalide, iar cele de la Samsung sunt in curs de validare, conform playtech.ro.

Daca scopul celor doua companii este sa amane lansarea produsului, s-ar putea sa fie dezamagite. Deoarece iPhone 5 deja se preconizeaza a fi gadget-ul toamnei. Pre-comenzile pentru noul model de telefon s-au epuizat la doar o ora dupa ce au devenit valabile, relateaza Business Insider.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.