Business 14 Mai 2012 13:35
CEO-ul Yahoo!, Scott Thompson, a demisionat in weekend din functia sa, cauzele putand fi controversa din CV-ul sau legata de o diploma de stiinte ale calculatoarelor sau starea de sanatate a acestuia.

Thompson a mentionat in CV-ul sau ca detine o diploma in stiinte ale calculatoarelor, insa s-a descoperit ca institutia de invatamant pe care fostul CEO a urmat-o a inceput sa acorde acele diplome abia dupa ce acesta a absolvit-o, scrie gandul.info.

Potrivit capital.ro, care citeaza Wall Street Journal, Scott Thompson ar fi spus colegilor sai, inainte de a-si da demisia in weekend, ca a fost diagnosticat cu cancer la tiroida. Stirea WSJ citeaza o sursa care spune ca boala a fost diagnosticata in ultimele zile si a fost un factor care a influentat decizia lui Thompson de a demisiona.

Pozitia interimara de CEO al Yahoo urmeaza sa fie detinuta de catre Ross Levinsohn, seful operatiunilor de media ale companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.