Google are harta lumii, cel mai folosit motor de cautare, poze, traducerea a oricarei limbi straine, email, calendar, documente, dar si multe alte produse extrem de utile pe care, probabil, nu le cunoasteai. Iata-le.

1. Google Takeout este un serviciu care permite arhivarea tuturor datelor personale. Acest serviciu foloseste atat "noul" Google+ sau chiar albumele foto disponibile pe Picasa Web.

2. Google Mars este fratele geaman, dar mai putin popular al serviciului Google Earth. Acesta vine si cu optiunea infrared si este localizat pe Marte.

3. Google Health este un alt produs Google care nu a starnit curiozitatea utilizatorilor. Acesta urma sa fie un portal care sa cuprinda informatii personale cu privire la starea de sanatate a utilizatorului, insa compania a hotarat sa il inchida in ianuarie 2013.

4. Google SketchUp este un serviciu care inlesneste realizarea de schite 3D. Acesta iti pune imaginatia in functiune, oferind o serie de schite inspirationale, de la cesti de cafea in format 3D, pana la zgarie nori.

5. Google Correlate este un produs prin care utilizatorul are la dispozitie mostre de date pe care sa le compare.

6. Google Sites este un portal care le permite grupurilor sa publice continut care poate fi accesat numai de membrii acestora. Da, la fel cum functioneaza Google + sau altele, mult mai bine marketate.

7. Google HotPot este o platforma care gazduieste recomandari si prezentari de servicii

8. What Do You Love? este un altfel de motor de cautare in care tastezi cuvantul care te intereseaza, iar serviciul iti ofera numeroase informatii, jocuri si imagini din universul termenului de interes.

9. Youtube Feather este un produs sub licenta Youtube, aflat in posesia Google, si este o varianta simplificata a bine-cunoscutului Youtube, care se afla inca in perioada de testare, din anul 2009.

10. Panoramio este o platforma care gazduieste fotografii din toata lumea, pozitionate cu atentie pe hartile din Google Maps.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.