Chiar daca multe detalii importante despre FIFA 12 au iesit deja la iveala, in lipsa unor informatii venite din surse oficiale a fost destul de greu sa ne formam o imagine completa despre cum va arata urmatorul joc din seria FIFA.
Din fericire Electronic Arts a decis in sfarsit sa rupa tacerea, confirmand ceea ce majoritatea dintre noi banuiam deja, anume ca lucreaza de zor la un nou joc din seria FIFA, scrie go4it.ro.

Editia din acest an vine cu multe noutati demne de luat in seama, cum ar fi un motor de simulare a fizicii mult mai performant si capabil sa redea intr-un mod realist contactele dintre jucatori si manevrele executate de acestia, dar si tehnologii menite sa imbunatateasca desfasurarea fiecarui meci, oferind un joc mai impredictibil si mai solicitant din punct de vedere tactic.
  • Jocul este asteptat in aceasta toamna, pentru PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP, iPhone, iPad si iPod Touch.
Pentru o lista extinsa a noutatilor care se vor regasi in jocul FIFA 12 si un film demonstrativ cu noul motor de simulare a fizicii, va invitam sa cititi articolul original pe Go4games.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.