Google a intreprins un studiu menit sa ofere mai multe informatii legate de preferintele si obiceiurile utilizatorilor in privinta folosirii dispozitivelor smartphone. Iata ce adevaruri au iesit la suprafata!

Alaturi de alte informatii interesante, studiul desfasurat in Statele Unite confirma si unele lucruri stiute deja de multi dintre noi. Astfel, 93 % dintre utilizatori folosesc dispozitivul smartphone acasa, 81 % navigheaza pe internet si 77 % folosesc serviciile motoarelor de cautare, iar 72 % dintre utilizatori acceseaza alte servicii media.

  • 45 % dintre utilizatori se bazeaza pe dispozitive smartphone pentru planificarea activitatilor de zi cu zi, iar unul din cinci utilizatori admite ca daca ar trebui sa aleaga intre televizor si un smartphone l-ar alege fara ezitare pe cel din urma, scrie techcrunch.com.
  • 39 % dintre utilizatori nu se pot desparti de propriul smartphone nici macar atunci cand merg la toaleta, folosind timpul castigat pentru web browsing si alte activitati recreationale.

Din studiul desfasurat de Google in colaborare cu Ipsos OTX nu puteau lipsi detalii referitoare la modul de utilizare al motorului sau de cautare, ale carui servicii sunt accesare de 77 % dintre utilizatori. Functia de cautare este utilizata pentru obtinerea unei game variate de informatii, din domenii cum ar fi: stiri de interes general (57 %), informatii din domeniul gastronomiei si restaurante (51%), divertisment (49 %), cumparaturi (47 %), stiinta si tehnologie (32 %), turism si calatorii (31 %), finante (26 %) si informatii din domeniul auto (17 %).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.