Timpul este unul dintre cele mai crunt inamic cand vine vorba de review-uri. Telefonul nu este o componenta care sa o pui pe bancul de proba sa rulezi testele sintetice si pe cele de gaming si apoi sa tragi o concluzie pe care sa o prezinti intr-un articol rapid.

Telefonul este ceva mai personal, are nevoie de timp ca sa se acomodeze, are nevoie de spatiu si de rabdare pentru a fi configurat, si in primul rand, este mai subiectiv decat alt dispozitiv. Telefonul mobil trebuie sa il iei cu tine peste tot, zi de zi, acesta ajungand sa fie companionul perfect pentru lucru sau pentru distractie. Acesta trebuie sa beneficieze de o multime de calitati pentru a fi cat mai indragit de utilizator.

Nexus S, pe care il gasiti la EvoMag, cu 2.600 lei (TVA inclus), este un etalon al acestora, este un produs realizat in colaborare Google-Samsung pentru a defini cat mai bine experienta de utilizare a sistemului de operare Android. In saptamana pe care am petrecut-o jucandu-ma cu el, am aflat o multime de lucruri pe care vreau sa vi le impartasesc acum. A reusit Google, impreuna cu Samsung, sa realizeze ceea ce si-au propus producatorii de telefonie mobila si ceea ce utilizatorii de smartphone-uri au cerut? Vom vedea…


Citeste in continuare pe site-ul Playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.