Reteaua sociala Facebook va anunta luni lansarea propriul sau sistem de mesaje e-mail.

Intr-o viitoare conferinta de presa, grupul va dezvalui ceea ce sursele din interiorul companiei numesc "Gmail killer", denumire ce face referire la sistemul de mesaje e-mail al Google.

Ambele companii sunt angajate de mai multe saptamani intr-o lupta privind accesul la datele de contact ale utilizatorilor lor. Google a blocat accesul Facebook la carnetul de adrese ale utilizatorilor de Gmail, dupa ce Facebook a refuzat sa deschida carnetul adreselor sale serviciilor Google. Plecarea recenta a mai multor angajati ai Google corupti de Facebook a condus, de asemenea, la cresterea tensiunilor si a determinat motorul de cautare sa reactioneze.

Conform site-ului de specialitate Allfacebook.com, Facebook ar trebui sa propuna adrese in domeniul de internet @fb.com, pe care compania l-a cumparat la 11 noiembrie pentru o suma care nu a fost facuta publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.