Reteaua sociala Facebook ar putea anunta in aceasta saptamana depasirea cotei de 500 milioane de utilizatori, performanta atinsa in mai putin de sase ani, scrie presa internationala.

La aceste cifre, numarul utilizatorilor Facebook este egal cu cel al cetateniilor din Statele Unite, Japonia si Germania la un loc, scrie Wall-Street.ro, citind presa internationala.

Randi Zuckerberg, director de marketing in cadrul Facebook, a declarat ca site-ul va celebra aceasta cota cu “Facebook Stories” o colectie de prezentari din viata reala a utilizatorilor de Facebook despre cum reteaua sociala a influentat viata acestora.

“Am anticipat recordul de jumatate de miliard de utilizatori Facebook si vrem sa avem o modalitate diferita de a celebra si de a anuta acest eveniment. In trecut vorbeam de numere si de cote insa niciodata nu am celebrat acest lucru”, a declarat executivul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.