12 noi terminale de bilete au fost instalate pe litoral, foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter. Astfel, turistii isi vor putea cumpara biletele de tren direct de pe plaja folosind cardul bancar.

Am decis sa instalam terminalele pe malul marii pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Acestia vor gasi cea mai rapida metoda de reincarcare a cartelelor preplatite si de cumparare a biletelor de tren, la doar cativa metri de plaja”, a declarat Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay, compania care furnizeaza in sistem de franciza primele terminale de plata instant din Romania.

Potrivit NOCASH, Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achizitiona in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Cele 12 terminale de plata ZebraPay de la mare sunt amplasate in Mamaia – 4 terminale (Aqua Magic, in Satul de Vacanța, zona fantani si pe faleza), Eforie Nord – 2 terminale – (langa autoservirea Bosfor si pe strada Dezrobirii), Neptun – 1 terminal – (Complex Clabucet), Jupiter – 1 terminal – (terasa hotelului Delta), Costinesti – 1 terminal – (pe faleza), Constanta – 3 terminale (City Park, Centrul Comercial TOM, Kaufland).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.