Google a dezvaluit un video in care este prezentata o macheta a sistemului de operare Chrome ce ruleaza pe un computer comprimat. Gadget-ul pare a fi viitorul rival al tabletei iPad a celor de la Apple, lansata in urma cu putin timp.

Video-ul aparut pe site-ul Chromium dezvaluie o tableta cu ecran de dimensiuni mari ce poate fi utilizata in acelasi timp pentru a indeplini mai multe sarcini, cum ar fi verificarea postei electronice si cautare pe Web.

Cu toate ca Chromium nu este site-ul oficial Google, clip-ul a fost pus de Glen Murphy, unul dintre designerii Google Chrome.

De asemenea, exista informatii potrivit carora Google ar purta discutii cu HTC despre un tablet PC cu touch-screen, scrie The Telegraph. Compania din Taiwan produce deja mai multe telefoane ce ruleaza Android, sistemul de operare pentru telefoane mobile al Google, si a produs pentru sub brand-ul companiei americane telefonul Nexus One.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.