Directorul operational al Facebook, Sheryl Sandberg a declarat ca cea mai mare retea sociala este vizitata zilnic de peste 175 milioane utilizatori, scrie BusinessInsider.

"Jumatate dintre utilizatorii inregistrati acceseaza Facebook in fiecare zi, iar aceste cifre nu includ si platforma Facebook Connect, sunt doar utilizatori ce viziteaza site-ul", a afirmat executivul Facebook, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, potrivit Wall-Street.

Facebook a reusit sa obtina aceasta performanta desi a limitat numarul de prieteni pe care ii poate avea un utilizator individual (5000). De asemenea, in ultimul an reteaua online de socializare a depasit cota de 350 milioane de utilizatori lunari.

Scara ridicata de utilizatori va aduce companiei venituri importante din publicitate si ar putea depasi fluxul de numerar inregistrat in urma cu sase luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.