Criza economica a afectat si piata de telecomunicatii, determinand conducerea Telemobil (operatorul Zapp) sa decida restructurarea companiei printr-un program de plecari voluntare prin care se estimeaza ca 350 de persoane ar putea parasi operatorul.

Potrivit comunicatului Telemobil, companie achizitionata in vara de Cosmote Romania, masura a fost luata intrucat anul acesta va fi unul dificil, dar in care ”trebuie depuse eforturi semnificative pentru a construi si a mentine o performanta pozitiva”, aceasta fiind una dintre primele decizii de eficientizare luate de noul actionariat al Telemobil ca urmare a achizitiei de catre Cosmote Group.

”Conducerea companiei estimeaza ca ar putea fi vorba despre 350 de persoane, intrucat fiind un program de plecari voluntare nu se poate anticipa cati vor accepta. Toti oamenii au fost deja anuntati in mod transparent”, a declarat pentru Wall-Street, Eugen Secmerean, PR Account Manager la agentia de comunicare V+O Communication si purtator de cuvant al Telemobil.

Mai multe detalii despre programul de restructurare in cadrul Telemobil cititi in Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.