Nokia, liderul pietei mondiale a telefoanelor mobile, a decis sa retraga de pe piata aproximativ 14 milioane de incarcatoare vandute in intreaga lume si care prezinta defecte.
Incarcatoarele au fost produse de BYD, unul dintre subcontractantii Nokia, si sunt susceptibile sa provoace descarcari electrice. Grupul finlandez a precizat ca nu a fost semnalat deocamdata niciun incident si niciun ranit, scrie NewsIn.

Nokia precizeaza ca este vorba de incarcatoarele AC-3E si AC-3U, fabricate intre 15 iunie si 9 august 2009, precum si de modelul AC-4U, fabricat intre 13 aprilie si 25 octombrie 2009. Incarcatorul AC-3E a fost vandut in Europa, iar celelalte doua au fost comercializate in America de Nord si America Latina.

Clientii Nokia pot verifica pe pagina de internet a companiei daca incarcatorul pe care-l detin face parte din cele potential riscante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.