In timp ce Europa se lupta cu recesiunea, la Berlin, in Germania, tara cu cea mai mare economie europeana, are loc de astazi pana pe 9 septembrie IFA 2009, cel mai mare targ de electronice si electrocasnice din lume.
La targ vor participa 1.245 de companii, din 63 de tari, scrie presa internationala, iar, potrivit Wall-Street, printre companiile prezente se afla nume precum Samsung, Philips, Toshiba, Dolby, LG, Nintendo, Panasonic, Nokia, Sony Ericsson si Vodafone, Apple fiind marele absent.

Producatorul japonez Panasonic, care se promoveaza in cadrul IFA cu sloganul ' tehnologie revolutionara”, mizeaza pe televizoare de inalta definitie, camere digitale, Blu-ray decks and si camcordere HD.

Atentia vizitatorilor va fi atrasa de filmul Avatar regizat de James Cameron, prezentat pe o plasma Full HD 3D de 1080 de pixeli, pe care oficialii Panasonic doresc sa o lanseze anul viitor si despre care spun ca va schimba dramatic industria televizoarelor.

Alaturi de modele eco de masini de spalat si frigidere, producatorul asiatic va prezenta si primul Blu-ray Disc Player (DMP-B15) portabil din lume.

Cele mai importante produse anuntate de Samsung se numara cele din portofoliul de camere digitale. Printre inovatiile companiei coreene se numara modelele de camere ST550 si ST500, dotate cu functia Dual LCD care contine cu ecrane atat in fata cat si in spatele camerei. De asemenea, Samsung va prezenta camera de filmat UCC HMX-U10 care face inregistrarea video de inalta definitie si pe care o poate proiecta.

Printre alte lansari ale producatorului se numara televizoare AMOLED (tehnologie care ofera o performanta sporita fata de un ecran LCD, obtinandu-se cea mai clara calitate a imaginii) de inalta definitie, ramele foto digitale P-Series cu ecran LED si player-ul portabil YP-M1 cu platforma mobila de la Nvidia, numita Tegra.

Click aici pentru a descoperi si restul surprizelor din cadrul targului IT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.