Primul telefon construit de catre HTC in colaborare cu Google si lansat de catre operatorul T-Mobile s-a bucurat de un succes considerabil in mare parte datorita platformei Android.
Iata ca marile companii nu au stat deloc cu mainile in san si, dupa relativ putin timp de la scoaterea lui G1, revin acum cu un nou terminal.

Telefonul inteligent se numeste, fireste, Magic si beneficiaza de aceeasi platforma Android, care are acum si un app shop destul de atractiv. G2 Magic este semnificativ diferit fata de G1, arata mai bine insa ii lipseste tastatura Qwerty si sistemul de glisare a display-ului. Smartphone-ul are un display touchscreen de 3.2 inci, cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli. Sub ecranul tactil exista sase taste si un trackball pe post de mouse. Partea posterioara gazduieste o camera foto de 3.2 megapixeli, fara tehnologii suplimentare, insa cu auto focus.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.